BirdieCar autók

Az elektromos meghajtású autók, az akkumulátoros autók egyre kedveltebbek, egyre elterjedtebbek az utóbbi években a személyszállítás speciális területein, de lassan már a kisvárosi közlekedés általános személyszállítási feladatait tekinteve is versenyképessé kezdenek válni. Persze igaz az is, hogy az adott feladathoz a megfelelő elektromos autó megoldást kell választani, figyelembe véve az elektromos autók speciális tulajdonságait, teljesítményadatait. Az előnyök egyértelműek: nincs kipufogógáz, magasabb az utazási komfort, környezetbarát technológia, extrém alacsony üzemeltetési költségek, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Bizonyos feladatok esetén - zárt terekben való közlekedés, védett belvárosokban való közlekedés - pedig egyértelmű versenyelőnnyel bírnak a zéró emissziós elektromos személyszállító megoldások.

Birdiecar elektromos autók fő előnyei

Gyakorlatilag nulla mértékű környezetszennyezés

Nemcsak arról van szó, hogy az elektromos autók káros anyag kibocsájtása gyakorlatilag nulla, ami környezettudatossági kérdés. Emellett a kipufogógáz “hiánya” növeli a felhasználói élményt, egészségbarát megoldássá teszi az autókat, elektromos személyszállítókat és mind védett belvárosokban, mind zárt terekben engedi használatukat. A fenti tények mellett csupán ráadás, hogy az elektromos autók zajterhelése is minimális.

Kiváló teljesítmény

A Birdiecar elektromos autók kategóriájukban abszolut versenyképes megoldást kínálnak. Személyszállítás kettőtőll hat főig közúton, hatótávolság akár 100 km-ig, 40 km/h sebesség, alacsony beruházási költségek, hogy csak a legfontosabb paramétereket említsük.

Alacsony üzemeltetési költségek

Az elektromos autók általában, de a Birdiecar elektromos autói különösen kedvező költségszinteken üzemeltethetőek. Az “üzemanyag” költségei 300 Ft körül vannak 100 km-re számítva, ami nem összehasonlítható a belsőégésű motorokkal szerelt megoldások költségeivel.
Az elektromos autók újratöltése nem kérdés ma már. A Birdiecar autók akkumulátorainak feltöltése telephelyi akkumulátor töltővel vagy az autók “on-board” töltőjének köszönhetően bármely 230 V-os aljzatról problémamentesen elvégezhető.

Birdiecar elektromos autók

BC 2028 K elektromos autó

A Birdiecar 2028 K elektromos autó, golfkocsi alapvetően környezetbarát, egészségbarát, kipufogógázmentes személyszállításra lett kialakítva. Az akkumulátoros autó 2 fő szállítására alkalmas, hatótávolsága 100 km, 1 km megtételének költsége 3 Ft körül alakul.

Az elektromos autó részletes adataihoz >>

BC 2028 KSZR elektromos autó

A Birdiecar 2028 KSZR elektromos autó, golfkocsi alapvetően környezetbarát, egészségbarát, kipufogógázmentes személyszállításra lett kialakítva. Az akkumulátoros autó 4 fő szállítására alkalmas, hatótávolsága 100 km, 1 km megtételének költsége 3 Ft körül alakul.

Az elektromos autó részletes adataihoz >>

BC 2028 TB1 elektromos betegszállító autó

A Birdiecar 2028 TB1 elektromos autó, betegszállító alapvetően környezetbarát, egészségbarát, kipufogógázmentes személyszállításra és betegszállításra lett kialakítva. Az akkumulátoros autó 2 fő és egy beteg szállítására alkalmas, hatótávolsága 100 km, 1 km megtételének költsége 3 Ft körül alakul.

Az elektromos autó részletes adataihoz >>

BC 2048 HSZR elektromos autó

A Birdiecar 2048 HSZR elektromos autó, golfkocsi alapvetően környezetbarát, egészségbarát, kipufogógázmentes személyszállításra lett kialakítva. Az akkumulátoros autó 6 fő szállítására alkalmas, hatótávolsága 90 km, 1 km megtételének költsége 3 Ft körül alakul.

Az elektromos autó részletes adataihoz >>