Elektromos autó bérlés

Esetenként csak rövidtávon lenne szüksége a BirdieCar elektromos autók nyújtotta szolgáltatásokra? Cégünk a rövidtávú igényekre gondolva autóbérléssel is áll partnerei és az érdeklődők rendelkezésére.

Különféle tevékenységeknél, számos esetben a tökéletes és praktikus megoldás az elektromos autóbérlés legyen szó:

lebonyolításáról, kivitelezéséről.

Cégünk felkészült és több évnyi tapasztalattal rendelkezik a fenn felsorolt elektromos bérautó igények gyors és költséghatékony kielégítésére. A bérlésre szánt géppark tekintetében rendelkezésre állnak 2, 4, illetve 6 személyes személyszállító autók és kombinált rövid, és hosszú platós elektromos autók.

Elektromos autó bérlés

Széles termékpalettánknak köszönhetően lehetőség van közúton használható elektromos autóink bérlésére is. A bérbeadásra kerülő elektromos autóinkat, az autók szállítására felkészített szállítójárműveinkkel a bérlő által megjelölt időpontban a felhasználási helyre szállítjuk és természetesen igény esetén sofőrt is biztosítunk a járművek mellé.

A felhasználást követően a bérelt eszközöket visszaszállítjuk telephelyünkre.

Rendezvények, promóciós események esetén a járműveket előre egyeztetett igényeknek megfelelően a konkrét reklámcélnak megfelelően alakítjuk ki, feliratozzuk, emblémázzuk.

Akkumulátoros autó bérlés

Az elmúlt időszakban számos kiemelt eseményen a biztosították a BirdieCar elektromos autói a kényelmes, környezetbarát személy- és áruszállítást, megrendelőink megelégedésére. Néhány példa referenciáinkból, ahol BirdieCar autók dolgoztak:

Árakról és a bérleti feltételekről kérjük, érdeklődjön alábbi elérhetőségeinken:

mobil: +36 30 935 6876; email: info@birdiecar.eu, vagy kérjen ajánlatot ajánlatkérő oldalunkon!