Birdiecar buszok

Az elektromos meghajtású buszok, az akkumulátoros autóbuszok egyre kedveltebbek, egyre elterjedtebbek az utóbbi években a személyszállítás speciális területein, de lassan már a városi közlekedés általános személyszállítási feladatait tekinteve is versenyképessé kezdenek válni. Az előnyök egyértelműek: nincs kipufogógáz, magasabb az utazási komfort, környezetbarát technológia, extrém alacsony üzemeltetési költségek, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Bizonyos feladatok esetén - zárt terekben való közlekedés, védett belvárosokban való közlekedés - pedig egyértelmű versenyelőnnyel bírnak a zéró emissziós autóbusz megoldások.

elektromos busz

Birdiecar elektromos buszok fő előnyei

Gyakorlatilag nulla mértékű környezetszennyezés

Nemcsak arról van szó, hogy az elektromos buszok káros anyag kibocsájtása gyakorlatilag nulla, ami környezettudatossági kérdés. Emellett a kipufogógáz “hiánya” növeli a felhasználói élményt, egészségbarát megoldássá teszi a buszokat és mind védett belvárosokban, mind zárt terekben engedi használatukat. A fenti tények mellett csupán ráadás, hogy az elektromos autóbuszok zajterhelése is minimális.

Kiváló teljesítmény

A Birdiecar elektromos autóbuszok kategóriájukban abszolut versenyképes megoldást kínálnak. Személyszállítás nyolctól huszonkilenc főig közúton, hatótávolság akár 100 km-ig, alacsony beruházási költségek, hogy csak a legfontosabb paramétereket említsük.

Alacsony üzemeltetési költségek

Az elektromos autók, ezen belül az autóbuszok általában, de a Birdiecar elektromos autói, autóbuszai különösen kedvező költségszinteken üzemeltethetőek. Az “üzemanyag” költségei 300 Ft körül vannak 100 km-re számítva, ami nem összehasonlítható a belsőégésű motorokkal szerelt megoldások költségeivel.
Az elektromos buszok újratöltése sem kérdés ma már. A Birdiecar buszok akkumulátorainak feltöltése telephelyi akkumulátor töltővel vagy az autók “on-board” töltőjének köszönhetően bármely 230 V-os aljzatról problémamentesen elvégezhető.

Birdiecar elektromos autóbuszok

BC 6088 K elektromos autóbusz

A Birdiecar 6088 K elektromos autóbusz alapvetően környezetbarát, egészségbarát, kipufogógázmentes személyszállításra lett kifejlesztve. Az akkumulátoros busz 8 fő szállítására alkalmas, hatótávolsága 80 km, 1 km megtételének költsége 3 Ft körül alakul.

Az elektromos autóbusz részletes adataihoz >>

BC 6158 K elektromos autóbusz

A Birdiecar 6158 K elektromos autóbusz alapvetően környezetbarát, egészségbarát, kipufogógázmentes személyszállításra lett kifejlesztve. Az akkumulátoros busz akár 29 fő szállítására alkalmas, hatótávolsága 80 km, 1 km megtételének költsége 3 Ft körül alakul.

Az elektromos autóbusz részletes adataihoz >>

BC 6158 KF elektromos autóbusz

A Birdiecar 6158 KF elektromos autóbusz alapvetően környezetbarát, egészségbarát, kipufogógázmentes személyszállításra lett kifejlesztve. Az akkumulátoros busz 14 fő szállítására alkalmas, hatótávolsága 90 km, 1 km megtételének költsége pedig 3 Ft körül alakul.

Az elektromos autóbusz részletes adataihoz >>