Birdiecar elektromos autók

Az elektromos meghajtású autók területén az utóbbi években felgyorsultak a folyamatok, a kiforrott műszaki megoldásoknak köszönhetően ma már számos területen az elektromos autók versenyképesebb megoldást nyújtanak, mint robbanómotoros elődeik.

Az elektromos autók esetében is igaz persze, hogy az adott feladathoz a megfelelő elektromos autó megoldást kell választani, figyelembe véve az elektromos autók speciális tulajdonságait, teljesítményadatait.

Birdiecar elektromos autók

De melyek is ezen autók specialitásai?

Nincs szennyezés

Nemcsak arról van szó, hogy az elektromos autók káros anyag kibocsájtása nulla, ami környezettudatossági kérdés. Emellett a kipufogógáz “hiánya” növeli a felhasználói élményt, egészségbarát megoldássá teszi az autókat és mind védett belvárosokban, mind zárt terekben engedi használatukat. A fenti tények mellett csupán ráadás, hogy az elektromos autók zajterhelése is minimális.

Egyszerű “tankolás”

Az elektromos autók újratöltése nem kérdés ma már. A Birdiecar autók akkumulátorainak feltöltése telephelyi akkumulátor töltővel vagy az autók “on-board” töltőjének köszönhetően bármely 230 V-os aljzatról problémamentesen elvégezhető.

Megfelelő teljesítmény

A Birdiecar elektromos autói kategóriájukban versenyképes megoldást kínálnak. Személyszállítás kettőtől tizennégy(29) főig, teherszállítás akár 2000 kg-ig, hatótávolság akár 100 km-ig, hogy csak a legfontosabb paramétereket említsük.

Alacsony üzemeltetési költségek

Az elektromos autók általában, de a Birdiecar elektromos autói különösen kedvező költségszinteken üzemeltethetőek. Az “üzemanyag” költségei 300 Ft körül vannak 100 km-re számítva, ami nem összehasonlítható a belsőégésű motorokkal szerelt megoldások költségeivel.

Utcai használatra is

A Birdiecar elektromos autói természetesen részt vehetnek a közúti forgalomban is. Elektromos buszaink lassú járműként levizsgáztatva rendszámmal, míg másik típusaink L7E (négykerekű motorkerékpár) kategóriában vehetnek részt közúti forgalomban. Az autók hasonlóan a normál személygépkocsikhoz 4 évre (Birdie Bus: 3 év) kapnak műszaki vizsgát és B kategóriás (Birdie Bus: D kategóriás) jogosítvánnyal vezethetőek.

Birdiecar elektromos autó megoldásaink

Elektromos Off-road autók

Az elektromos autóink egyik legnagyobb előnye, hogy környezet- és tájvédelmi területeken egyaránt bevethetőek, így a személyszállítási, logisztikai és teherszállítási feladatokat gyakorlatilag bárhol elvégezhetik. Nehezebb terep esetén azonban a hagyományos elektromos autók bajba kerülhetnek. A BirdieCar éppen ezért kialakította saját Off-road elektromos autó flottáját. Az Off-road palettánkon különböző személyszállító és kisteherszállító autók közül válogathat!

Elektromos személyszállító autók

A Birdiecar elektromos autók, személyszállítók, golfkocsik extrém alacsony költségszinten üzemeltethetők, a legkisebb kivitel 2 személy szállítására, míg a legnagyobb akár 6 fő szállításával is megbírkózik. Közúton használhatóak, akár 450 kg szállításával elboldogulnak.

Elektromos teherautók

A Birdiecar elektromos teherautók ipari, logisztikai feladatokra lettek kifejlesztve, de jól használhatóak minden olyan területen, ahol fontos a kipufogógáz mentes szállítás.

Elektromos kisteher szállítók

A Birdiecar elektromos kisteherautók a személyszállítás és a teherszállítás feladataival is megbírkóznak, akár 4 fő kényelmes szállítását és akár 300 kg teher együttes szállítást is könnyedén elvégzik. A zéró kibocsájtásnak köszönhetően az e-autók ott is közlekedhetnek, ahol a robbanómotorosak nem.

Elektromos buszok

A Birdiecar elektromos busz családban a kisebb BC 6088-as elektromos busz 8 személy szállítására alkalmas és 100 km-es hatótávolsággal rendelkezik, míg a BC 6158 K-s elektromos busz akár 29 fő szállításával is megbirkózik. Kényelmes, csendes, kipufogógázmentes kulturált személyszállítás, akár közúti forgalomban is.