Birdiecar kisteherautók

Az elektromos meghajtású kisteherautók, az akkumulátoros kisteher szállítók egyre kedveltebbek, egyre elterjedtebbek az utóbbi években a teherszállítás és teher/személyszállítás speciális területein. Az előnyök egyértelműek: nincs kipufogógáz, magasabb az utazási komfort, környezetbarát technológia, extrém alacsony üzemeltetési költségek, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Bizonyos feladatok esetén - zárt terekben való közlekedés, védett belvárosokban való közlekedés, védett területeken, kiemelt idegenforgalmi területeken, parkokban, állatkertekben - pedig egyértelmű versenyelőnnyel bírnak a zéró emissziós teherautó megoldások. A kisteherautók lényeges tulajdonsága, hogy teherszállítási feladatok mellett személyszállítási feladatokra is alkalmazhatóak.

elektromos kisteherautó

Birdiecar elektromos kisteherautók fő előnyei

Gyakorlatilag nulla mértékű környezetszennyezés

Az elektromos kisteherautók káros anyag kibocsájtása gyakorlatilag nulla, ami környezettudatossági kérdés. Emellett a kipufogógáz “hiánya” növeli a felhasználói élményt, egészségbarát megoldássá teszi a kisteherautókat, elektromos teherszállítókat és mind védett belvárosokban, mind zárt terekben, raktárépületekben, logisztikai központokban engedi használatukat. A fenti tények mellett csupán ráadás, hogy az elektromos kisteherautók zajterhelése is minimális.

Kiváló teljesítmény

A Birdiecar elektromos kisteherautók kategóriájukban abszolut versenyképes megoldást kínálnak. Személyszállítás négy főig akár közúton is, hatótávolság akár 100 km-ig, 40 km/h sebesség, alacsony beruházási költségek, hogy csak a legfontosabb paramétereket említsük.
A Birdiecar kisteherautók terhelhetősége a 300 kg és a 450 kg hasznos terhelhetőség tartományon belül változik, ahol több modell is áll a felhasználók rendelkezésére.

Alacsony üzemeltetési költségek

Az elektromos kisteherautók általában, de a Birdiecar elektromos kisteherautói, teherszállítói különösen kedvező költségszinteken üzemeltethetőek. Az “üzemanyag” költségei 300 Ft körül vannak 100 km-re számítva, ami nem összehasonlítható a belsőégésű motorokkal szerelt megoldások költségeivel.
Az elektromos kisteherautók újratöltése nem kérdés ma már. A Birdiecar kis teherautók akkumulátorainak feltöltése telephelyi akkumulátor töltővel vagy az autók “on-board” töltőjének köszönhetően bármely 230 V-os aljzatról problémamentesen elvégezhető.

Birdiecar elektromos kisteherszállítók

BC 2028 H elektromos kisteherautó

A Birdiecar 2028 H elektromos kisteherautó alapvetően környezetbarát, egészségbarát, kipufogógázmentes teherszállításra lett kifejlesztve. Az akkumulátoros kisteherautó 2 fő szállítására alkalmas, max. terhelhetősége 300 kg, 1 km megtételének költsége 3 Ft körül alakul.

Az elektromos kisteherautó részletes adataihoz >>

BC 2028 HR elektromos kisteherautó

A Birdiecar 2028 HR elektromos kisteherautó alapvetően környezetbarát, egészségbarát, kipufogógázmentes teherszállításra lett kifejlesztve. Az akkumulátoros kisteherautó 2 fő szállítására alkalmas, max. terhelhetősége 300 kg, 1 km megtételének költsége 3 Ft körül alakul.

Az elektromos kisteherautó részletes adataihoz >>

BC 2048 HCXR elektromos kisteherautó

Birdiecar 2048 HCXR elektromos kisteherautó alapvetően környezetbarát, egészségbarát, kipufogógázmentes teherszállításra lett kifejleszve. Az akkumulátoros kisteherautó 2 fő szállítására alkalmas, max. terhelhetősége 450 kg, 1 km megtételének költsége 3 Ft körül alakul.

Az elektromos kisteherautó részletes adataihoz >>

BC 2048 HR elektromos kisteherautó

A Birdiecar 2048 HR elektromos kisteherautó alapvetően környezetbarát, egészségbarát, kipufogógázmentes teherszállításra lett kifejlesztve. Az akkumulátoros kisteherautó 4 fő szállítására alkalmas, max. terhelhetősége 300 kg, 1 km megtételének költsége 3 Ft körül alakul.

Az elektromos kisteherautó részletes adataihoz >>