Birdiecar Off-road autók

Az elektromos meghajtású autók, az akkumulátoros személy- és teherszállítók egyre kedveltebbek, egyre elterjedtebbek az utóbbi években a személy- és teherszállítás speciális területein. A BirdieCar , speciálisan terepre képzett autói a legextrémebb környezetben is megállják a helyüket a fent említett szállítási területeken. Az elektromos autók előnyei egyértelműek: nincs kipufogógáz, alacsony zajkibocsájtás, környezetbarát technológia, extrém alacsony üzemeltetési költségek, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Off-road elektromos személy- és kisteherszállítóinkat elsősorban tájvédelmi és környezetvédelmi parkoknak, parkgondozással foglalkozó szerveknek, terepen dolgozó szakembereknek ajánljuk!

elektromos offroad

Birdiecar elektromos off-road autók fő előnyei

Nincs környezetszennyezés

Az elektromos autóink káros anyag kibocsájtása gyakorlatilag nulla. Emellett a kipufogógáz “hiánya” növeli a felhasználói élményt, egészségbarát megoldást nyújt a terepen való személy- és kisteherszállításban. Hasznosítható minden olyan területen, ahol robbanómotoros jármű üzemeltetése nem megengedett. A fenti tények mellett csupán ráadás, hogy az elektromos autóink zajterhelése is minimális.

Kiváló teljesítmény

A Birdiecar elektromos off-road autók versenyképes megoldást nyújtanak a terepen való személy- és kisteherszállítás területén. Személyszállítás két főig akár közúton is, hatótávolság akár 100 km-ig, 40 km/h sebesség, alacsony beruházási költségek, hogy csak a legfontosabb paramétereket említsük. A Birdiecar off-road autók terhelhetősége 2 és 6 fő kényelmes szállítását teszik lehetővé. Az egyes modellek teherszállítási kapacitása eléri a 450 kg-t.

Alacsony üzemeltetési költségek

Az “üzemanyag” költségei 300 Ft körül vannak 100 km-re számítva, ami nem összehasonlítható a robbanómotoros járművek költségeivel. Az elektromos autók újratöltése sem kérdéses már. A Birdiecar off-road autók akkumulátorainak feltöltése telephelyi akkumulátor töltővel vagy az autók “on-board” töltőjének köszönhetően bármely 230 V-os aljzatról problémamentesen elvégezhető.

Birdiecar Off-road autók

BC 2020 ASZR off-road autó

A Birdiecar 2020 ASZR elektromos off-road autó alapvetően környezetbarát, egészségbarát, kipufogógázmentes személyszállításra lett kialakítva. Az akkumulátoros autó 4 fő szállítására alkalmas, 1 km megtételének költsége 3 Ft körül alakul, kimondottan ajánljuk környezet- és tájvédelmi parkok, állatparkok és egyéb olyan területekre, ahol az adott utat terepen kell megtenni. Elektromos autónk mindezek mellett közúton is bevethető!

Az Off-road autó részletes adataihoz >>

BC 2040 ASZR off-road autó

A Birdiecar 2040 ASZR elektromos off-road autó alapvetően környezetbarát, egészségbarát, kipufogógázmentes személyszállításra lett kialakítva. Az akkumulátoros autó 6 fő szállítására alkalmas, 1 km megtételének költsége 3 Ft körül alakul, kimondottan ajánljuk környezet- és tájvédelmi parkok, állatparkok és egyéb olyan területekre, ahol az adott utat terepen kell megtenni. Elektromos autónk mindezek mellett közúton is bevethető!

Az Off-road autó részletes adataihoz >>

BC 2040 HCXR off-road autó

A Birdiecar 2040 HCXR elektromos off-road autó alapvetően környezetbarát, egészségbarát, kipufogógázmentes személy- és kisteherszállításra lett kialakítva. Az akkumulátoros autó 2 fő szállítására alkalmas, 1 km megtételének költsége 3 Ft körül alakul, kimondottan ajánljuk környezet- és tájvédelmi parkok, állatparkok és egyéb olyan területekre, ahol az adott utat terepen kell megtenni. A billenőplató maximális teherbírása 450 kg. Elektromos autónk mindezek mellett közúton is bevethető!

Az Off-road autó részletes adataihoz >>