Birdiecar teherautók

Az elektromos meghajtású teherautók, az akkumulátoros teherszállítók egyre kedveltebbek, egyre elterjedtebbek az utóbbi években a teherszállítás speciális területein. Az elektromos teherautók ugyan számos területen nem veszik fel a kesztyűt robbanómotoros társaikkal, de speciális területeken abszolut versenyképes megoldást kínálnak. Az előnyök egyértelműek: nincs kipufogógáz, alacsony zajkibocsájtás, környezetbarát technológia, extrém alacsony üzemeltetési költségek, hogy csak a legfontosabbakat említsük. Bizonyos feladatok esetén - zárt terekben való közlekedés, védett belvárosokban való közlekedés, védett területeken, kiemelt idegenforgalmi területeken, parkokban, állatkertekben - pedig egyértelmű versenyelőnnyel bírnak a zéró emissziós teherautó megoldások.

elektromos teherautó

Birdiecar elektromos teherautók fő előnyei

Gyakorlatilag nulla mértékű környezetszennyezés

Az elektromos teherautók káros anyag kibocsájtása gyakorlatilag nulla, ami környezettudatossági kérdés. Emellett a kipufogógáz “hiánya” növeli a felhasználói élményt, egészségbarát megoldássá teszi a teherautókat, elektromos teherszállítókat és mind védett belvárosokban, mind zárt terekben, raktárépületekben, logisztikai központokban engedi használatukat. A fenti tények mellett csupán ráadás, hogy az elektromos autók zajterhelése is minimális.

Kiváló teljesítmény

A Birdiecar elektromos teherautók kategóriájukban abszolut versenyképes megoldást kínálnak. Személyszállítás két főig akár közúton is, hatótávolság akár 100 km-ig, 40 km/h sebesség, alacsony beruházási költségek, hogy csak a legfontosabb paramétereket említsük.
A Birdiecar teherautók terhelhetősége széles tartományban változik, a 800 kg és a 2000 kg hasznos terhelhetőség tartományon belüll több modell is áll a felhasználók rendelkezésére.

Alacsony üzemeltetési költségek

Az elektromos teherautók általában, de a Birdiecar elektromos teherautói, teherszállítói különösen kedvező költségszinteken üzemeltethetőek. Az “üzemanyag” költségei 300 Ft körül vannak 100 km-re számítva, ami nem összehasonlítható a belsőégésű motorokkal szerelt megoldások költségeivel.
Az elektromos teherautók újratöltése nem kérdés ma már. A Birdiecar teherautók akkumulátorainak feltöltése telephelyi akkumulátor töltővel vagy az autók “on-board” töltőjének köszönhetően bármely 230 V-os aljzatról problémamentesen elvégezhető.

Birdiecar elektromos teherautók

BC 6030 HB1 elektromos teherautó

A Birdiecar 6030 HB1 elektromos teherautó környezetbarát és kipufogógázmentes teherszállításra lett kialakítva. Az akkumulátoros teherautó 2 fő szállítására alkalmas, maximális teherbírása 1,500 kg, 1 km megtételének költsége pedig 3 Ft körül alakul. Autónk teljesen zárt kabinjának köszönhetően szezontól függetlenül igénybe vehető!

Az elektromos teherautó részletes adataihoz >>

BC 6022 32 42 elektromos teherautó

A Birdiecar 6022 32 42 elektromos teherautó elektromos teherautó környezetbarát és kipufogógázmentes teherszállításra lett kialakítva. Az akkumulátoros teherautó 2 fő szállítására alkalmas, maximális teherbírása 2 tonna, 1 km megtételének költsége 3 Ft körül alakul. Autónk teljesen zárt kabinjának köszönhetően szezontól függetlenül igénybe vehető!

Az elektromos teherautó részletes adataihoz >>

BC 6021 H01 elektromos teherautó

A Birdiecar 6021 H01 elektromos teherautó környezetbarát és kipufogógázmentes teherszállításra lett kialakítva. Az akkumulátoros teherautó 2 fő szállítására alkalmas, maximális teherbírása 1,600 kg, 1 km megtételének költsége 3 Ft körül alakul. Autónk leginkább gyáron belüli logisztikai feladatok ellátására készült, de a nyári szezonban kültéri teherszállítási feladatok esetén is bevethető.

Az elektromos teherautó részletes adataihoz >>

BC 6021 HA101 elektromos teherautó

A Birdiecar 6021 HA101 elektromos teherautó környezetbarát és kipufogógázmentes teherszállításra lett kialakítva. Az akkumulátoros teherautó 2 fő szállítására alkalmas, maximális teherbírása 800 kg, 1 km megtételének költsége 3 Ft körül alakul. Autónk teljesen zárt kabinjának köszönhetően szezontól függetlenül igénybe vehető!

Az elektromos teherautó részletes adataihoz >>

BC 6030 H01 elektromos teherautó

A Birdiecar 6030 H01 elektromos teherautó környezetbarát és kipufogógázmentes teherszállításra lett kialakítva. Az akkumulátoros teherautó 2 fő szállítására alkalmas, maximális teherbírása 1,500 kg, 1 km megtételének költsége 3 Ft körül alakul. Autónk leginkább gyáron belüli logisztikai feladatok ellátására készült, de a nyári szezonban kültéri teherszállítási feladatok esetén is bevethető.

Az elektromos teherautó részletes adataihoz >>