Szolgáltatásaink

A BIRDIECAR elektromos autók magyarországi forgalmazója a Nagy és Fiai Kft. különböző típusú elektromos járművek értékesítése, üzemeltetése, szervizelése kapcsán számos szolgáltatással áll Ügyfelei rendelkezésére.

 

 

Vásárlásnál szaktanácsadás: "A megfelelő elektromos járművek a megfelelő feladatra". A vásárló által vázolt igények, az alkalmazási terület, a finanszírozási lehetőségek függvényében szaktanácsadóink segítenek kiválasztani a megfelelő elektromos autót.

+50 járműből álló raktárkészlet: több mint 50 e-autóból álló raktárkészlettel állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Ennek köszönhetően azonnal igénybe veheti járműveit. A legnépszerűbb típusok esetében a korábbi 3 hónapos rendelési időt lecsökkentettük, így a műszaki vizsgát követően azonnal szállításra kerülnek.

Járművek tesztvezetése: az elektromos járművek megrendelése, megvásárlása előtt Ügyfeleink budapesti telephelyünkön megtekinthetik, kipróbálhatják járműveinket, kollégáink aktív közreműködésével pedig tesztvezetésre is vihetik azokat.

Járművek szállítása: speciális szállítójárműveinkkel a megvásárolt elektromos járműveket Ügyfeleink részére, az általuk megadott szállítási címre kiszállítjuk.

Finanszírozási támogatás: többféle fizetési konstrukcióval állunk Ügyfeleink rendelkezésre. Részletfizetés esetén a jármű azonnal átvehető és üzembe helyezhető, miközben a vételár egy előre meghatározott ütemben kerül törlesztésre. A havi törlesztő-részletek költségként elszámolhatóak, tervezhetőek.

Alkatrész ellátás: a fővárosban található, több ezer alkatrészt felsorakoztató raktárunk garantálja a járművek gördülékeny alkatrészellátását és a megbízható, gyors szervízelést.

Szervíz, szervízhálózat: felkészült és tapasztalt szervizcsapatunk mind a garanciális mind a garancián túli szervizigényeket rövid határidővel végzi. Szakembereinknek és szervizjárművünknek köszönhetően a helyszíni javításokat is rövid határidővel tudjuk vállalni.

Matricázás, feliratozás: : a megrendelő igényei alapján egyedivé varázsoljuk az elektromos járműveit, legyen szó fóliázásról, egyedi matricázásról, vagy feliratozásról. Vállalatunk külön ágazata működink ezen a területen.

Jármű bérlés: a BirdieCar elektromos autók bérbe vehetőek hosszabb-rövidebb időtartamokra, különböző eseményekre. Csapatunk a bérbevett autókat igény esetén szakszerűen a helyszínre szállítja.